2022. október 02., Petra

- KEZDŐLAP -
FŐMENÜ
BEJELENTKEZÉS

Elfelejtette a jelszavát?
HÍRLEVÉL

Iratkozz fel, hogy tudd mikor mi történik a CSICS-el...


Március 15-i ünnepi program

Írta : easy,

Találatok : 1982    

A Csábi Szeder Fábián Dalegylet , CSEMADOK, CSICS és MKP közös szervezésében 2011 március 15-én kedden délután 18:00-kor megemlékezést tartunk az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeire.


Ének, zene, vers és vetítés fogja szebbé tenni ezt az ünnepet. Kórusunk mellett fellép a helyi SZEVÁM zenekar és a művészeti iskola és alapiskola diákjai is. Mindenkit szeretettel várunk az alapiskola olvasótermébe.


Legyen Ön az elso hozzászóló!
 
Békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet

Írta : easy,

Találatok : 1996    

A Csábi Ifjúsági Csoport békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kíván minden látogatónak, minden ismerõsüknek, támogatóiknak.

Legyen Ön az elso hozzászóló!
 
Karácsonyi koncert

Írta : easy,

Találatok : 2087    

Lassan itt az év legszebb ünnepe, a Karácsony. Hagyományosan a Csábi Szeder Fábián Dalegylet ebben az évben is szeretné ünnepélyesebbé tenni ezeket a napokat.Ezért is hívnak nagy szeretettel minden érdeklődőt karácsonyi koncertjükre, mely december 26-án, vasárnap lesznek megtartva 16:30-kor a Csábi katolikus templomban.
Legyen Ön az elso hozzászóló!
 
Hajnalok Völgye 3 - Kortárs Kórusfesztivál Csábon

Írta : easy,

Találatok : 1976    


Immár 3. alkalommal kerül 2010 november 6-án megrendezésre a Hajnalok Völgye 3 - Kortárs Kórusfesztivál Csábon, Szlovákia egyetlen ilyen jellegű fesztiválja. Az előző évekhez hasonlóan idén is szeretnénk, ha egyedülálló rendezvényünk a kortárs kóruszene ünnepe lenne, ahol mindannyian közelebb kerülhetünk ehhez a különleges világához.

Idén a vendéglátó Csábi Szeder Fábián Dalegylet mellett olyan nagyszerű énekkarok vállalták a fellépést, és ezzel egy vadonatúj mű először való előadását, mint a Solymári Férfikórus, a Csermely Kórus Kassáról, valamint a Kölcsey Kórus Debrecenből. Olyan zeneszerzők, mint Zombola Péter, Horváth Márton Levente, Fekete Gyula, Sebők Péter, Jozef Podprocký, Tóth Péter és Tóth Árpád egy-egy művének ősbemutatója fog felcsendülni a csábi római katolikus templom falai között. A koncert után a Hajnalok Völgye közönségdíját maga a közönség ítélheti oda az egyik alkotónak.

Találkozzunk tehát 2010. november 6-án 16 órakor a csábi római katolikus templomban. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

A fesztivál honlapja: WWW.HAJNAL.DALEGYLET.COM
Legyen Ön az elso hozzászóló!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 13 - 16 / 59
IT PARTNER

OPENnet.sk - WEBdesign & Solution
 
SZAVAZÁS
Mi érdekli a Csábi fiatalokat, mivel lehet őket összefogni?
 
FOTÓINK

PARTNEREINK
Csáb község
Csábi Szeder Fábián Dalegylet
Csábi Alapiskola
Csábi plébánia
ICS
Gerusa Polgári társulat
OPENnet.sk
CLUB B24